Monday, November 11, 2013

Sebab apa .

Bismillahirahmanirrahim . Alhamdulillah rasanya dah lama tak update . Last update before final kalau tak salah . Sekarang final pun dah 2 week habis . Syukur sangat sangat
Walaupun final dah habis actually afaf still lagi sibuk . Mana tak nya , nak buat persiapan untuk nikah nanti . Dah tak lama dah , rasanya dah boleh kira pakai jari kan :)
So thats why lah afaf susah sangat nak update . Haritu ada orang tanya ai tak update belog dah ke nanti dah jadi isteri orang lagi lah sibuk . Sebenarnya nak update tapi tu lah , tak ada masa lagi dan rasanya tak ada benda nak share . Totally kosong dalam kepala
And kalau pasal nanti dah jadi isteri orang afaf akan jadi makin sibuk tu afaf tak tahu lagi . Walaupun tugas lain bertambah insyaallah afaf akan cuba tarikan pena ini . Afaf suka bercerita . Jadi mana mungkin afaf tinggalkan belog . Kan ? Afaf tahu perkahwinan bukan benda yang boleh have fun . Afaf tahu itu dan mohon doakan afaf ye
Doakan afaf akan bakal jadi isteri yang solehah kepada seorang lelaki yang telah di beri amanat oleh ummi abah , righteous daughter for ummi and abah dah juga hopefully pelajaran afaf baik baik saja .
Dan alhamdulillah one month yang lepas Jabatan Perkhidmatan Awam telah luluskan perkahwinan afaf .
Setakat ini semua berjalan lancar . Tak ada masalah , hantaran pun totally dah siap and the most important thing is ianya buatan tangan afaf sendiri . Afaf tak tahu lawa ke tak tapi afaf cuma nak cuba buat sendiri , ia lagi buat afaf puas hati . Kalau tak comel pun rasanya masih boleh di perbaiki . Kan ?
Rasanya belog ni tempat yang sesuai untuk afaf mohon maaf dekat semua yang afaf tak ajak pegi majlis kawin afaf 23hb nanti . Bukan niat tak nak ajak tapi because of haritu sibuk dengan final so bila dah habis final semua pakat nak balik jadi tak sempat langsung nak invite .
Pakat mari lah deh :) haaa tu dio kecek kelatey . Haha

No comments:

Post a Comment