Sunday, September 15, 2013

Hiv Test

Bismillahirrahmanirrahim . Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Dah lama tak update ? Okay ini jawapannya , lately afaf sangat busy dengan assignment , study and prepare untuk wedding nanti . Seriously sibuk . Nak final lagi , haih
Tapi alhamdulillah , malam ni ada juga masa nak stay infront of lappy untuk update belog .

Sebulan sahaja lagi final , ya allah . Takut jugak lah sebab totally afaf tak study betul betul lagi . Entah bila , study week mungkin :)) Hehe
So far study okay lagi . Tak ada masalah sangat kecuali dengan subjek banking . Afaf perlukan masa yang agak lama untuk faham semua tu even mulut lecture dah berbuih buih ulang benda yang sama .
Benda biasa , bagi student . Itu perkara biasa

2 minggu yang lepas , afaf pengsan lagi . Memang ummi risau sangat sampai kan dia call Zaid then bagitahu nak datang ipoh . Zaid pula bukan nak tenangkan ummi , dia cuma bagitahu

" Haaa datang lah ummi , jangan tak datang " Alahai . Mungkin dia tak tahu , kelantan dengan ipoh itu jauhnya macam mana .

Tapi alhamdulillah , tak ada yang complicated sangat . Perkara biasa , afaf sihat . Cuma mereka yang kurang percaya , macam mana sekali pun keadaan afaf . Mereka tetap risau , ya . Itu tanda sayang
Btw , thanks kepada kawan kawan yang tolong pikul afaf dari tingkat dua sampai ke parking kereta. Dorang kata , seriously afaf memang berat . Esokan nya afaf pergi kelas afaf nampak dorang urut lengan masing masing then tiba tiba rasa macam " should i have a diet ? Oh , tidak .

Then tentang persiapan nikah pula , alhamdulillah tadi afaf selesai buat Hiv Test . Hasilnya , negative
Segan pula time dalam hospital tu , ummi main ambil ambil gambar depan nurse . Alahai


" ummi , tak payah lah ambil gamba lagi .
" Alah , nanti awak nak update dalam blog kan .
" hah ? Grrrrr -___- Okay kalah



 awal awal ingat dia nak ambil darah banyak sangat . Rupanya -___- 





 Then after hiv test kami menuju ke rumah anak yaatim puteri harapan . Finally , jejak ke sini untuk kali yang kedua .

Bila kaki ini jejak saja tempat ni tiba tiba terdetik dalam hati 
" alhamdulillah , aku masih punya ummi abah .























No comments:

Post a Comment