Friday, August 16, 2013

Engage . Kenapa jadi heboh

Salam to readers . Alhamdulillah , rindu sangat dengan blog . Dah berapa hari dah majlis tunang , baru harini afaf nak update . Baru harini rasa nak cerita .
First of all syukur alhamdulillah , semua berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah .
Pada awalnya afaf tak nak hebohkan tentang pertunangan ni because bagi afaf pertunangan itu tidak perlu di heboh heboh kan . Berbeza dengan pernikahan
Di sebab kan oleh itu , afaf tak inform sesape pun pasal majlis tu akan di adakan kecuali kawan kawan yang betul betul dekat dengan afaf .
Tapi after majlis tu berlangsung , afaf buka facebook . Tengok tengok mak ai notti berlambak .
Garu garu kepala because notti afaf biasa tak banyak sebab afaf bukan jenis yang selalu update status . Then tilik punya tilik rupa rupanya adik afaf ada uploadkan gamba sekitar majlis pertunangan tu. Ramai yang pm , call and ada juga yang post kat wall ucap tahniah atas pertunangan . Ya allah , gara gara teknologi . Dunia makin tak aman . Alahaiiii
For those yang mendoakan afaf dan zaid terima kasih sangat sangat . Semoga semua baik baik saja . Bak kata ustazah afaf , bila dah bertunang dugaan yang datang lagi banyak . Semoga afaf kuat menghadapi
Before afaf lupa , haritu afaf nampak ada gamba kak fatimah mokhtar kawin . Alhamdulillah , cantik sangat . Barakallah
Okay enough , itu cerita bahagia .
Dukanya ada juga , for those yang loyal dengan blog afaf dulu
afaf pernah luah tentang afaf kena fitnah macam macam tu kan , sekarang makin teruk sebenarnya , that hater siap ugut nak bunuh lagi . Tapi rasanya tak perlu afaf cerita dari a sampai z kan , sikit sikit cukup lah kan , alhamdulillah parents afaf dah buat report polis . Semuanya dalam siasatan dan hater tu sekarang sedang dipantau . Doakan keselamatan afaf yaaaaaa .

for those yang minta nak tengok gamba tunang tu afaf cuma selitkan siket sahaja yaaaa . nah

salam sayang dari afaf , published




No comments:

Post a Comment