Saturday, May 25, 2013

Humaira Collection .

Bismillahirahmanirrahim , Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Alhamdulillah , masih boleh tatap muka ummi abah pagi ni , siap boleh sarapan sama sama lagi  .
Ya Allah , Rindunya beloggggg * big hug . Lama sangat tak update rasanya . Bukan nak kata busy tapi tak tahu kenapa memang malas sangat nak buka lappy padahal dekat rumah bukan buat apa sangat . But totally serious , sangat lah penat even berkurung dalam rumah je . Rasa dunia gelap without cahaya matahari and so on . Rasa lemah and tak ada life

Today afaf nak cerita sikit ni haaa pasal Humaira Collection , for those yang belum tahu pasal Humaira Collection boleh tekan sini . Lately afaf ada buat bisnes on9 dengan Zaid Harisah , selain daripada readers semua , Zaid juga salah seorang kawan susah senang afaf . Yeah , dia mungkin akan ada rasa bangga bila baca post ni . Biar kan dia dengan perasaan dia sebab bukan senang dia nak dapat pujian , hehe .
Back to the point , berbekal kan duit JPA yang kami ada kami tubuh kan Humaira Collection .
Most of them ada tanya , eh eh why Humaira Collection , why tak letak nama Afaf sendiri or gabungan nama korang berdua ? Act memang afaf suka dengan nama tu . I dont know why but just nice :) Kan ?
Kalau korang nak tahu dulu afaf ada impian nak letak nama DoubleInfinity if afaf ada peluang buka butik or what , tapi hasrat itu dibatal kan without any reasons lagipun this is not butik , cuma bisnes on9 sebagai permulaan tapi insyaAllah kalau ada rezeki dalam masa three years nanti akan ada lah tu butik Humaira sekitar area rumah korang . Wah wah tinggi cita cita :) usaha itu penting . Kan ?

Afaf buat bisnes ni diam diam without pengetahuan ummi abah because afaf cuma rasa dorang tak yakin afaf boleh handle any business because of sikap afaf yang tak reti nak handle duit . But sampai bila nak sorok . Last last dorang tahu juga melalui fesbuk , alhamdulillah sangat tak percaya yang abah macam bagi support almost 97 % , yang 3 % tu abah masih tak percaya . well , ummi abah sepatutnya tahu sangat susah untuk afaf buang sense of shopping itu ini , mesti ada lah walaupun sedikit rasa nak shopping because nama pun perempuan dan afaf tak boleh lari dari nampak benda benda yang comel :')

Padangan ummi pula berbeza dengan abah . Dia tak habis habis tak percaya dengan afaf , dia kata dia cuma takut bisnes afaf jadi macam dia . ambil stok banyak banyak tapi tak ada masa pun nak jual ke apa because nanti sibuk nak focus on study and so on .  Ya afaf sangat lah faham tapi sekurang kurangnya bagi lah support sikit , kan guys ? Tapi itu bukan satu masalah even kadang kadang berendam juga air mata , afaf yakin ummi cuma risau yang afaf tak pandai nak handle bisness during study , dia takut semua berantakan .

Niat pada awalnya dulu fikir pasal nak kaut untung saja but alhamdulillah sekarang walaupun untung itu penting dalam bisnes , still kena betul kan niat , lillahi taala . Humaira Collection ni sediakan jubah and macam macam jenis tudung bidang '50 :')


out of stock 
Cotton Jubah RM 65.00
Tudung Bidang '50 RM 23.00

 Quality Cotton Jubah
Rm 79.00
Tudung Bidang '50
Rm 23.00
Available size Xl

 Grab Free Tudung By Purchase A Jubah 
Quality Cotton Jubah 
RM 90.00 
Free Postage

For those yang ada tanya pasal dropship tu , act kami memang nak kan kepada agent tetapi bila bincang and fikir balik , buat masa sekarang di sebab kan oleh stok kami yang tak banyak sangat lagi so that kami masih belum boleh buka kan pendaftaran for sesiapa yang nak jadi dropship untuk Humaira Collection  . Nanti sebarang inform afaf or zaid akan inform dekat page Humaira Collection .
 

Doa kan bisnes kami baik baik sahaja ya readers . Salam sayang , done . Published


No comments:

Post a Comment