Wednesday, January 2, 2013

Sila baca . Alah baca lah kejap :')

Holla ciki lala cikeboom | sengih sengih :') .. dah lama tak jenguk belog sendiri . Sibuk usha belog orang lain sampai belog sendiri pun nampak agak serabai . Masih belum terlambat untuk kata selamat tahun baru kan ? :') Azam tahun ni aku nak tahan diri daripada bercinta . Nampak comel tak aku ada azam macam tu ? -__- Jujur aku kata aku rasa macam gelabah semacam je sejak jejak sem dua ni tapi senang hati because i have a great friends here yang boleh terima aku | susah orang nak terima perangai aku yang immatured and mengada of course . Tahun ni aku dah mula rasa tua tapi masih tetap dengan kecomelan yang tersendiri :') Okay tak kisah nak puji diri sendiri tapi kena cover . Alah aku cuma tak nak hipokrit | Aku kata based on apa yang aku rasa . Eh korang tak rasa yang korang lawa ? Alah tipu semata mata  -__- We are great and beautiful jadi kadang kadang cuba lah bangga sikit . Tak bersyukur ke ?  Hidup akan jadi complicated bila kita tak pandai nak handdle :') boleh terima ? 
dalam erti kata lain * Jangan sampai jadi riak . faham riak ? riak tu alah riak lah . Cammon cammon | Cuba lah faham .

Hari ni dah 2 Januari tahun 2013 .. bersyukur and thank GOD sangat sampai hari ini aku masih bernyawa dan masih mampu buka mata untuk tengok orang yang aku sayang :') im not gonna post too much sebab sekarang ni waktu magrib dan aku masih lagi dalam keadaan yang busuk -__- Okay aku malas nak mandi lagi ..
Aku sebenarnya sekadar nak share dan nak berterima kasih juga untuk someone yang dah tegur aku . Dia lelaki for sure |  Mungkin itu sekadar satu teguran yang agak simple tapi memang agak berkesan untuk aku dan aku take serious benda tu . Ya , dia suruh aku jaga cara pemakaian aku . Alah dalam hati * teruk sangat ke pemakaian aku atau mungkin kadang kadang pemakaian aku lari daripada ciri ciri seorang gadis yang ayu -__- meoww .  Tapi sumpah aku tak terasa langsung bila dia tegur aku even dia berani kata yang aku mengada . Tak tahu kenapa atau mungkin aku suka dia * Okay aku mula rasa malu . Okay dekat sini aku nak tekan kan | aku bukan dengar nasihat tu semata mata lelaki yang tegur aku | yelah korang mesti ada fikir * alah perempuan ni lelaki tegur sikit pun dah sibuk nak cerita dalam blog . Okay cuma aku rasa dia agak jujur dan berani of course | Korang tak rasa macam tu ?
Starting dari situ i've started put a dream , impian untuk jadi someone yang lebih baik . Much better than girl that i've being before . * Mana tak nya | Siapa yang tak nak jadi baik kan lagi lagi nak nikah dengan orang baik baik :') Okay nampak macam tinggi je impian aku :') Takpe | itu doa .


 



ah , tiba tiba rindu zaman teater dulu kala


Okay | Aku rasa enough . Bila mula menaip aku rasa tak nak berhenti ...

 





1 comment: