Sunday, May 6, 2012

i've got PUO

keputusan upu dah keluar dah pukul 12 tengahari tadi . and i've got PUO .


SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN PELAJAR
KE IPTA/Politeknik Premier
SESI AKADEMIK 2012/2013
LEPASAN SPM/SETARAF



NO. KAD PENGENALAN/MYKAD : 94102403
NAMA : A'FAF HAKIMAH BINTI AZLAN 






Politeknik Premier Ungku Omar . OMG , poli ? HAHA , even dia hanya sekadar poli tapi dia setaraf dengan YOU  tahu ? 
( aku cuma sedapkan hati aku ) 






walaupun ianya standard PREMIER tapi kenapa lah hati aku berat sangat nak pergi sana . Mungkin sebab aku kena tinggalkan orang yang ada kat sini atau mungkin memang aku tak rasa nak pergi pun ? mulanya , aku memang dah agak dapat kat sini. ini pilihan aku yang number Dua okey . aku langsung tak sangka yang aku dapat . aku sekadar isi je kot .
nak pergi atau nak bincang dengan ummi abah supaya kasi je aku jejak kolej ? aiyo . otak memang tak boleh nak fikir ape dah . nak makan pun rasa tak mampu nak telan ini kan pulak nak fikir pasal si arjuna yang ku sayang . alamatnya memang tidak lah .
aku bukan nak kata aku tak bersyukur ke ape cuma entah lah ; aku rasa aku tak kuat bila tengok perkataan Politeknik walaupun kat sebelahnya ada Premier . 





  
aku tahu ; tak semua yang kita nak kita akan dapat 


kebanyakan orang yang aku tanya ramai yang dapat sambung belajar kat UITM . best lah korang dapat kawan sesama korang tapi aku .................aku tak nak kata apa cuma korang memang untung kalaudapat jadi kawan aku sebab aku baik. hee

mintak mintak lah ada orang yang spesis macam dia ni nak jadi kawan aku 


kalau dia nak aku on je terima dengan malu malu kambeng :) 



bhai si arjuna