Tuesday, December 13, 2011

bubbye spm

ceh ceh , tangan dah gatal nak taip yang bukan bukan dah ni , so hei yo :D
yelah dah lama kan tak ngadap blog ke ape, excited la pulak kan , korang tahu ape . Hee , 
hari ini 13 dis , aku dak tak susah susah nak ngadap buku lagi dah , sukeee :D dah tak perlu pegi library lagi dah
gembiree :D  dah tak ada orang yang susah susah intip aku kat library dah , riangnyee :)
SORRY awakkk  , bukan ape ,saya cuma tak sukee . harap maklum :*

so exam nak kata susah sangat tu tak la tapi nak kata senang tu tipu lah pulak kan , semuanya aku jawab dengan okey je :) alhamdulillah okey

* tak boleh la nak enjoy sangat sebenarnya

                                                      dot dot dot ..
                                        bila dah dah habis spm ni macam macam terfikir ,
                               terasa nak kerja la ape la , ada sesape nak offer aku kerja tak ?
                                  nak suruh jadi cover untuk majalah korang pun kira on je :*
                                       nak offer jadi duta fair and lovely pun kite tak kan tolak :)
                                                      kite bukan memilih kerja sangat pun :)
                                       


bella tenim tirah funny lily dayah bie izyan farah falahi siah kirah chah yuni nabilah hanis irdeena sapeee lagi ?
                                              em em , kite sayang awak semua :D

enjoy *