Monday, June 13, 2011

the only one keroppi :D

Hello , tonight rasa macam penat siket tapi tak adalah sampai menghalang aku nak post something malam ni :D izyan azianis  , rinduuu :D HAHA  mesti tiba tiba kau kata aku mengigau kan ?
hari ni dah start sekolah tapi malangnya masih tak berkesempatan jumpa kau . ye , aku nampak kau tadi :D cuma aku tak stalk kau sebab i do not know how do i start :D am i wrong ? 


aku tak tahu lah kan kau nampak aku ke tak  .tapi bila aku tak tegur kau mesti dalam otak fikir wah afaf hakimah serius sombong gila ***i  .tak tak , aku bukan tak nak tegur kau . kau kena faham keadaan aku yang agak pemaluuu :/ 




although i do not stalk you kau tetap hero aku heroin aku dari jauh . HAHA
kau kenal aku , yaa . aku tahu keadaan aku yang agak sombong g**a 
tapi kau kena ingat ; aku tak pernah lupa kawan . aku tetap sayang kau lebih dari 
cadbury kitkat kinder bueno conetto dan berbagai lagi makanan kesayangan aku :D
 








        keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi keroppi 
thanks for loving me :D  

2 comments:

  1. siot je dak dua ketui ni... loveyy dovey plk.. auww.. jelooss ai.. ^^

    ReplyDelete
  2. 12y4n...i already noe dats dear...hehe~ilysm!

    ReplyDelete