Tuesday, May 10, 2011

exam dah mula

hello , exam dah mula semalam. hee :) cakap pasal paper exam . first of all hadis , aku hantar kertas kosong only . jap jap , act bukan paper kosong tapi paper tu aku tak jawap apa pun soalan yang ditanya. only salin soalan . aku tahu aku buat kerja bodoh tapi aku memang langsung tak hafal apa apa, aku dah mula fikir apa yang ustazah akan cakap bila dia check aku punya paper ! im sorry ustazah :/ aku memang langsung tak fokus untuk hadis . yelah , aku tahu ustazah comfirm marah aku 

semalam act ada 3 paper ! hadis . psi 1 dan 2 , aku cuma hadap buku psi jee dan alhamdulillah aku boleh jawab kedua dua paper psi tuu walaupun ada jugak soalan yang buat aku pening.





hari ni ada paper untuk bahasa melayu , yee aku langsung tak dapat soalan spot macam yang kawan aku dapat :/ habis buku aku baca . bukan ape , aku tahu cikgu aku jenis yang macam tuu , yee korang paham kan. dia terlampau baik :/ 
esok ada paper untuk bi . good lark untuk diri sendiri :) wink wink  ! wah lambatnya nak habis exam