Thursday, March 31, 2011

i want to pursue spm

today somehow i fell macam nak update blog . cakap pasal exam , memandangkan mid year dah dekat so aku kena selalu bukak buku laaa.usually aku memang really tak suka baca buku dan aku kena berhijrah ke arah yang lebih baik lah kan ? aku akan try baca buku biarpun aku dah mula pening as long as aku mampu .
rasa macam memenatkan tapi nak buat macam mana i have to face all these year ! haa , so sekarang aku dah mula think about calon calon yang aku nak lawan ! definitely among my friend lah . alaa dorang tu are very clever you knowww ! wah , ape aku peduli ? not impossible for me rite ? otak aku dengan otak mereka tuu sama . tak percaya you can check lah kawan ! aku rasa semangat aku dah berkobarr ! haha
pejam celik esok dah masuk bulan 4 . i already began to think what should i do sebab aku tahu im not daft yet dan lepas aku dapat motivasi hari tuu aku pun dah mula pk jugak ape benda yang patut aku sacrificed .






so macam ni sekarang kat bawah ni ada nama calon yang terpilih untuk jadi musuh aku for mid year ni . haa sorry sayang ! i am not really want to love enemies .had to be right ? hihahuaa .

aku terpk untuk senaraikan nama
NUR HIDAYAH FATIHAH
NUR NABILAH YAHYA * aku jeles math kau dapat 100%
IZYAN AZIANIS * aku tahu kau terrer bi
WAN NABILAH HANIS * kau memang suka kalkulator kan ?
ANIS TASNIM
SYAKIR ZUFAIRI
NURUL IRDIENA
NURUL ADILA
AYUNI SYAKILA *exam hari tuu kau kalah kan aku

so enough dulu . i might have start to think about calon calon hebat yang  lain. sebenarnya not really want to say but i should have to prove first kan ? aku dah mula nak cakap bi tapi semuanya like longkang pecah ! ye , i really gedik * dan itu semua orang tahu *

MID YEAR EXAM : 9 MEI 2011






       

Friday, March 18, 2011

i am beautiful, and you too :)

                      
I will say... "I am beautiful, you are beautiful, she is beautiful too, and they are all beautiful. We all will always look beautiful."


Then a person might ask me, "What makes you think that way? "Or the least, "Perasan...You look normal to me."
And what do you say? Isn't beauty is too subjective? Hard to identify and classify. Everyone is different."
Yeah I know...


"You and I are beautiful. No difference..."


Because you and I are the same,
Sharing a very common thing,
Sharing the same beauty of Islam,
Sharing Islam and that we are all Muslims.
Islam is beautiful. Therefore, we are all beautiful, insha'Allah...