Wednesday, February 2, 2011

masalah aku .

                                                                    spm spm spm

salam sekalian adek adek oi . penat sedikit , tau kan sejak aku terlibat dalam bidang seni ni . aku tak cukup tido lah . tak cukup makan lah . pape jek . tapi setakat ni lah study aku tu tak terjejas lagi .

entah macam mana nanti . wait and see lah , kata umi awak study elok elok , jangan sampai menyesal nanti tengok result . huh , entah . aku tak kan lah kecewakan mak ayah . aku sayang diorang lah . macam mana lagi aku nak balas diorang punya jasa selain kejayaan . SPM ! go on :)) iloveyou lah